Holiday rejseforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:20 AM

Tuesday, March 31, 2009

En standard for ferie rejseforsikring giver dækning for de forskellige situationer som:

* Medicinsk nødsituation
* Medicinsk evakuering
* Forsinkelse af bagage
* Tab eller tyveri af bagage
* Trip forsinkelse
* Mistede afgange
* Utilsigtet dødsfald
* Annullering eller nedsættelse af rejsen
* Desertering af ferie
* Personlige ansvar


Ekstra dækning for ferie rejseforsikring er også tilbydes af visse forsikringsaftaler. Disse politikker også yde ekstra dækning for en udvidelse for at miste jobbet, golfudstyr, problemer med udbetalinger og vintersport acclivities. Men du må også se eller ferie rejseforsikring, der dækker:

* Kørsel i USA, Japan, Canada
* Nødevakuering
* Tilladelse til et familiemedlem til at eskortere dig, hvis du bliver syg eller såret, og de er ude at rejse alle af dig selv
* Emergency tandpleje
* Preexistent sygdomstilstand
* Graviditet
* Begrænsning for personlige ejendele
* Tab af penge


Det ville være bedre for dig, hvis du køber din ferie rejseforsikring før flyafgang for din rejse. Ellers er du nødt til at gå gennem grav monetære konsekvenser, hvis du ikke vælger en korrekt ferie rejseforsikring på det rigtige tidspunkt. Andre end de nævnte dækning, skal du kontrollere, om andre vigtige former for dækning er inkluderet i din politik. Hvis du mister de avancerede ikke-tilbagebetalte beløb i tilfælde af din annullering af din rejse på grund af skade eller sygdom, uventede nedskæring og naturlig katastrofe, er det godt, hvis din ferie rejseforsikring betaler for dette tab. Det vil også være bekvemt tilbage dig, hvis der er tale om et eventuelt tyveri af dine personlige ejendele fra det rum af dit hotel, din ferie rejseforsikring betaler for skaderne.

Hvis du leje en bil i din tur, og hvis det konfronterer en ulykke, er du forpligtet til at betale til biludlejning selskab. Men hvis du er dækket under din ferie rejseforsikring, dit forsikringsselskab, der formodes at kompensere for dette tab.

0 comments: