Rejse-sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:18 AM

Thursday, March 26, 2009

Mens stået på din drøm tur, du sikkert ikke forestiller dig selv eller dine familiemedlemmer bliver syge eller tilskadekomne. Du vil ikke elske at tænke på negative ting, der kan ske på rejser. Men det er rigtigt, at når du er på rejse, risikoen er involveret i det. Landsdækkende, de fleste af de sygeforsikringsselskaber ikke yde passende rejse-sygesikring. De også tilbyder ikke forventes medicinsk evakuering, der dækker transport som varetager en kritisk såret eller syg person, og internationale tur aflysning.

Den manglende eller fravær af rejse-sygesikring kan gøre en situation værre. Alle rejsende bør betragte købe rejser sygesikring forud for rejsen til ethvert sted langt eller kort, som rejse-sygesikring begrænser den økonomiske risiko for uforudsete ulykker og kriser.

Du kan få adgang til akut tandlæge-og medicinske fordele, skade eller tyveri af bagage, fordele for tab, medicinsk nødevakuering, refusion for rejsen annullering og turen forstyrrelse og sikkerhed mod rejse ulykker. Der er forskellige kategorier af rejse-sygesikring, som omfatter:

* Medical udbetalinger
* Preexistent betingelser
* Nødevakuering
* Hjemtransport af afdøde
* Trip aflysning
* Trip afbrydelse
* Trip forsinkelse
* Flight ulykke
* Mistet bagage
* Terrorismen


Flere selskaber til stede forskellige satser for standardiserede rejser sygesikring politikker. Så skal du sammenligne de forskellige satser, der tilbydes af forskellige virksomheder for rejse-sygesikring dækning. Læs om rejse-sygesikring politikker, som disse virksomheder for at sikre, at alle dækning typer er inkluderet i de politikker, der tilbydes. Førend der fyldes op dit sind, taler over med dine venner og familiemedlemmer om ethvert forsikringsselskab, som du og de både kender og søge oplysning om de tjenester, som de har brug for fra det assurandøren.

Også kontrollere forsikring selskabets forbruger service rangordning og skattemæssige status på brugerens websteder. Vælg en sådan forsikringsgiver, og som du kan stole uden at bekymre dig.

0 comments: