Om Universal livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:50 AM

Saturday, January 31, 2009

Livsforsikringer, har til formål at yde finansiel dækning og bistand til de familiemedlemmer og pårørende, når nogle uforudsete hændelse eller ulykke eller dødsfaldet indtræffer - enten dine egne eller nogle andre medlemmer af familien. Men coveret og ydelser udelukkende afhænger af den type livsforsikringspolicen du har valgt. Selv om Term og hele livsforsikring er mere almindelige, Universal Life Insurance, der stammede fra Whole Life Insurance, har fået fast grund i årenes løb.
En politik, som kan justeres i henhold til vores ønsker, mens det forbliver permanent er måske ønsket af os alle. Dette er det område, Universal Life Insurance opfylder med lethed. Ser man bort fra visse vilkår og betingelser for den politik, denne forsikring giver dig mulighed for at bestemme forsikring værdi eller dødsstraf du ønsker at modtage, når de politiske udløber eller efter din død er fastsat til dine kære.
Du kan også bestemme størrelsen af præmien du med til at betale ved hvert afbetaling - har du mulighed for at betale en stor præmie i første omgang og derefter ikke betale for nogle af de måneder, der følger efter den, eller du kan hæve eller sænke dine præmier i henhold til dine finansielle betingelse. Enhver, der er en stor, kan købe et livsforsikringsselskab Politik og komme ind i en juridisk kontrakt, og i de fleste tilfælde, den yngre alder af politiske arbejde på det tidspunkt, hvor kontrakten, mindre kan være størrelsen af præmien.
Men der er en hel del detaljer, som du bør se nærmere på, inden de køber en livsforsikringspolicen som omfatter udtrykket, som du søge forsikring, størrelsen af Livsforsikring du har brug for, det beløb, du vil være i stand til at betale, og mest markant, at se, om den politik, der passer til dine krav til en overkommelig pris, og hvem ville du vælge som modtageren Universal Livsforsikring sikrer dig en kontant værdi ophobning om størrelsen af den præmie, du betaler, og en interesse fra selskabet om dette akkumulerede kontanter.

Du vil få adgang til denne interesse akkumulerede og den kontante værdi gennem en proces, der kaldes politik lån. Når du ikke betaler præmien for en langstrakt periode, så virksomheden fratrækker den præmie fra dette kontant værdi. Så snart den kontante værdi forringes, eller du holder op med at betale præmier, de politiske bortfalder. Men hvis uforudset hændelse sker, vil du modtage det beløb, der er blevet nævnt i politikken. Universal Life Insurance viser meget mere gennemsigtighed i sine udgifter og forhold end hele Livsforsikring. Det er grunden til, Universal Life Insurance er ofte betragtes som en pålidelig investeringsplan, med en garanti for finansiel bistand i slutningen af ordet, eller når og som det kræves.

0 comments: