Livsforsikring afvikling

Posted by Kate Sheen at 12:47 AM

Sunday, January 25, 2009

Har du en livsforsikringspolicen som du ikke har til hensigt at holde med dig selv længere, eller du ikke kræve, at fordelene ved og ikke ved, hvad de skal gøre med det? Bare sælge det til en tredjepart! Denne særlig transaktion kaldes Life Insurance forliget, som er blevet legaliseret af højesteret sag af Grigbsy v. Russell (1911) og har til formål at hjælpe dem af jer der er 65 år og derover, med en politik for mindst en hundred tusind dollars og kræver vis finansiel bistand hurtigst muligt. Livsforsikring Forliget er et moderne begreb, og ikke som etableret og populær som aktier og obligationer bosættelser og dermed er ukendt for mange.

Livsforsikring Forliget er et sekundært marked, som er stigende og vil snart blive populær verden over. I henhold til de vilkår og betingelser for Livsforsikring forliget, du kan sælgeren og sælge dine Livsforsikring politik til en køber, her kaldet Life forliget Provider. Du vil til gengæld modtage en sum penge fra køber, som er højere end den kontante pris, du vil modtage, hvis du overgive den politik til det forsikringsselskab, hvor du havde købt den politik, i første omgang. Derefter vil du blive spænding fri som alle de præmier fra dette tidspunkt og frem vil blive betalt af Life forliget Provider, der har købt politik fra dig.

Livsforsikring forliget er en yderst kompliceret transaktion, der kræver viden om fordele og ulemper forbundet med det. At forenkle denne vanskelige opgave, tage hjælp fra professionelle licens finansielle rådgivere, såsom revisorer, advokater, finansielle planlæggere, Forsikring rådgivere og andre til at hjælpe du afslutter din Livsforsikring forliget gnidningsløst. Men hvis man spørger sig selv, om den måde, hvorpå du vil søge efter leverandører eller de måder, hvorpå leverandørerne vil vide om dig og din politik, så ser ud for Livsforsikring forliget mæglere.

De vil fungere som midt mand og tage dit tilbud om at mange udbydere, indtil han får de mest rentable købet.

0 comments: