Direkte linje bilforsikring online

Posted by Kate Sheen at 12:44 AM

Friday, January 16, 2009

Hvis du vælger automatisk forsikring online kan du benytte til billigere priser for auto forsikring. Auto forsikring online giver dig flere tilbud om at købe en politik. Du kan få en rabat på op til 75%, service af høj kvalitet og en altomfattende pakke af refusion gerne en gratis bil i tilfælde af, at du er reparere din bil af en af selskabets foreslået værksteder. Supplerende tjenester, herunder juridisk beskyttelse og fordeling dække der let kan indsættes inden for politik.
Online-arrangement dækning er lidt vanskeligt. Du kan støber din auto politik i overensstemmelse med dine krav og du vil modtage Bilforsikring satser snart. Hvis du foretrækker priserne på den politik forud for udbetalingen af din fornyelse du kan give forsikringsselskabet datoen for Deres fornyelse, så de kan komme i kontakt med dig senere. For at købe Bilforsikring online registreringsnummeret på bilen er afgørende. Hvis du ønsker at købe en auto forsikringspolice for en privat importerede biler skal du være sikker på, at bilen skal have registreringsnummeret på dit land.
I tilfælde af pludselige forandringer rapport sagen straks til forsikringsselskabet. Auto forsikring online tillader udnyttelse af din bil til husholdningsbrug, sociale og fornøjelse formål, herunder rejser frem og tilbage fra en fast arbejdsplads og dine og din ægtefælles private erhvervsmæssige formål. Det er ikke tilladt at bruge din bil for pengene for øje formål som transporterer passagerer eller gods, væddeløb, stævner og konkurrencer.
Betaling for auto forsikring online er ganske enkel. Du kan foretage betalinger for din præmie ved kredit-eller direkte betalingskort. Du kan også vælge betaling i afdrag ved direkte betalingskort med lidt ekstra. Det er bredt accepteret debet-og kreditkort til at købe Bilforsikring online er:

* Visa
* MasterCard
* Delta
* Maestro

Du kan annullere din auto politik inden for fjorten dage i tilfælde af utilfredshed, som normalt fjorten dage efter modtagelsen af den politiske dokumenter til en ny kunde. I tilfælde af ingen anvendelse af dine rettigheder til at ophæve policen inden fjorten dage, den politik, vil fortsætte som sædvanligt. Hvis du beslutter dig for at annullere politik efter varigheden af fjorten dage, er du nødt til at give forsikringsselskabet en skriftlig meddelelse om syv dage sammen med tilbagelevering af de forsikrings-certifikatet til virksomheden.

0 comments: