Bedste bilforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:42 AM

Monday, January 12, 2009

Du kan nemt benytte lejligheden til at shoppe rundt i det særdeles aggressiv inden for bilforsikring for at få den bedste bilforsikring. Mange forsikringsselskaber giver de politikker, at gemme dine midler, og mange andre selskaber tilbyder politikker, der vil koste dig ekstra penge. For at vælge den bedste bilforsikring, skal du kontrollere, om den dækning, du får, som supplement til den præmie afgifter. Også søge oplysninger om de begrænsninger og andre ekstra omkostninger vedrørende politik.
Normalt de bilejere koncentrere sig om at spare penge. Men hvis du er en bilejer, er det umagen værd for dig, hvis du har til at betale lidt ekstra for at være i stand til at anmelde en ulykke til forsikringsselskabet og registrere en påstand.
Forskellige typer bilforsikring, der tilbyder den bedste bilforsikring er:
Hærværk ansvarsforsikring: Denne type bilforsikring vil bidrage til dækning af udgifter til erstatning for bilen på den anden chauffør.

Legemsbeskadigelse ansvarsforsikring: I de fleste tilfælde er det en obligatorisk. I tilfælde af en ulykke med en anden bil, passageren eller passagerer sammen med føreren af denne bil kan tage retslige skridt mod du hævde deres medicinske afgifter.

Kollision forsikring: I tilfælde af en ulykke af denne type bilforsikring dækning forsikrer de reparations-udgifter eller udskiftning af bilen. Bilejere normalt mindre tilbøjelige til at have kollision forsikring, som deres biler bliver ældre og devalueres.

Personskade beskyttelse: (PIP): I nogle tilfælde det bliver et must. Denne politik omfatter de medicinske udgifter af din familie. Det kan også dække dine sygesikring.

Omfattende forsikring: I tilfælde af tyveri eller ødelæggelse af din bil ved en naturlig katastrofe, omfattende forsikring vil betale for dit tab. Hvis du har en ældre bil, dækning beløb vil reducere med tiden.

Bedste bilforsikring også består af tilbagebetaling af gebyrer, udskiftning af glas, bugsering og underinsured og uforsikrede bilist forsikring. Du kan vælge udskiftning af glas, da det er dyrt at udskifte glas. Du skal i høj grad tænke på de uforsikrede og underinsured bilist forsikring, som der er utallige automobilists der er underinsured og det vil være umuligt at akkumulere penge fra noget andet organ med utilstrækkelig dækning. Bedste bilforsikring afhænger af chaufførernes aldre i familien, alder og type af din bil og dit boligområde. De nemt kan vælge den bedste bilforsikring, hvis bilen er velholdt ved at installere høj kvalitet sikkerhedsudstyr og en pletfri kørsel rekord.

0 comments: