Om barnet livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:49 AM

Thursday, January 29, 2009

Alle forældre og bedsteforældre er ansvarlige for at gøre deres børns og børnebørns fremtid sikres mod ekstra penge-udgifter, møde nødsituationer under sundhedsfarer og andre sådanne hændelser. Barn Livsforsikring er blevet formuleret primært at holde dette særlige aspekt i tankerne. Selv om Livsforsikring er generelt set som medium for at yde finansiel dækning til familien på død af forsikringsselskabet.
Begrebet Child Life Insurance ikke følger denne tanke mønster som ingen forældre ønsker deres død af barnet i udveksling af nogle finansielle bistand. Dødsfaldet af et barn, er traumatisk og utrstelig i livet af forældrene, der forårsager en følelsesmæssig disharmoni selvom det kan betyde, bruger mindre penge, når barnet ikke er der længere.

I hvert moderselskab liv, værdien af Child er uvurderlige og dermed ingen økonomisk hjælp kan slette den følelse af tab. Barn Livsforsikring har til formål at sikre en økonomisk sikkerhed for barnet i perioder, hvor behovet især hvis nogle form af uforudsete hændelse sker i barnets liv.
Barn Livsforsikring kan købes af enhver, fra barnets forældre og bedsteforældre til værger for barnet og de sammen med barnet er modtageren af forsikringspolice. Denne Child Life Insurance høster visse fordele for dig og dit barn og samtidig holde det formål at holde barnets fremtiden finansielt sikker, intakt. Hvis du får et barn Livsforsikring på det tidspunkt, hvor barnet er meget unge og i god sundhedstilstand, den præmie beløb vil være minimal, uanset hvilken type forsikring du vælger - hvad enten Term Life eller Whole Life Insurance.

Præmien beløb, der i de fleste tilfælde vil forblive plan over visse perioder eller for liv, der vil gøre det lettere for dig eller dit barn til at betale som barnet vokser op. Når du køber Whole Life Insurance, vil du blive garanteret en kontant værdi ophobning og når det er påkrævet - om at betale college gebyrer eller diagnosticere en farlig sygdom, barnet kan trække penge mod denne kontante værdi. Bortset fra dette alene, er der også muligheden for at modtage en vis mængde engangsbeløb penge ved at barnet ved udløbet af den politik periode. Dette kan af enorme hjælpe dit barn til at forme barnets fremtid.

0 comments: