Køb udlejningsbil forsikring

Posted by Kate Sheen at 12:45 AM

Sunday, January 18, 2009

Forskellige rejsende står over for en forvirrende situation eller ej til at købe et havari Waiver (CDW) på biludlejning tællere. CDW dækker udgifter til refusion i udlejningsbil forsikring i tilfælde af din deltagelse i en ulykke. Men dette er kun en forudsætning for din leje kontrakt, der dirigerer dit ansvar for bilens skader.
Så forud for betaling for CDW, følger nogle tips af vestlige Forsikring Information Service (WIIS) for at gøre det rigtige beslutning: Før leje en bil vurdere din bilforsikring eller kontakt din bilforsikring agent. Til dækning du allerede har, bliver du ikke ønsker at betale yderligere beløb.
De fleste af de bilforsikring politikker yde juridisk ansvar forsikring i tilfælde af, at du ondt ethvert organ i en ulykke. Kollisionen og omfattende dækning under din bilforsikring vil dække leje bilens skader. Du skal medtage dette i Deres politik.
Dit kreditkort i nogle tilfælde gør betalingen for leje bilens skader i en ulykke. For de kvalificerede, kan du nødt til at skrue ned for CDW sammen med den fulde beløb for leje bil på kreditkort. Kontrollere, at hvis disse tjenester er tilgængelige på dit kort sammen med de begrænsninger og udeladelser, såsom begrænsninger i lejekontrakter og udlejningsbil ejere, der har juridisk bemyndigelse.
Hvis din bilforsikring og kreditkort er relevant kan du sikkert afvise CDW selvom det måske være en løsning for nogle rejsende. Du kan overveje at købe CDW, hvis du ikke har dækning under din bilforsikring. Den CDW kompenserer fra "tab af brug". Mange stater er det ikke forsikre tab af dækning. I tilfælde af en ulykke par biludlejning agenturer ønsker direkte betaling. Som det er virkelig dyrt, mange rejsende blot foretrækker at betale for det ekstra beløb for CDW.

Hvis du ikke købe bilforsikring, betyder det, at du spiller med den monetære katastrofe. Det vil også betale for din udlejningsbil. CDW er en mulighed for udlejning bilforsikring. Udlejningsbil forsikring er omfattet af din egen bilforsikring.

0 comments: