Bilforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:43 AM

Tuesday, January 13, 2009

Bilforsikring Ifølge loven er det en juridisk krænkelse til at køre bil uden en ordentlig og hensigtsmæssig bilforsikring. Nogle af de grundlæggende principper for bilforsikring er diskuteret nedenfor:

* Ansvar: Det er enhver persons retlige ansvar for at betale for refusion for en ulykke. Det er et kriterium i alle de stater for en bilforsikring.
* Den fradragsberettigede: Det er det beløb, som den forsikrede er nødvendig og forpligtet til at betale af bilforsikring.



* Personlig beskyttelse mod personskader Dækning: Dette er en skønsmæssig dækning for de ting, som normalt ikke omfattet i en fælles bilforsikring gerne glip af betaling og børnepasning udbetalinger. Dette vil være i effekt på grund af fysiske skader forårsaget af et overdækket ulykke.
* Omfattende: Denne skønsmæssig dækning hjælper til at betale for de tab, at en forsikret bil forårsaget af tyveri, brand og andre skader, der ikke forekomme på grund af en kollision i henhold til bilforsikring. En fradragsberettiget kan anvendes på anmodning af den forsikrede.
* Kollision: Dette betaler for tilbagebetaling af enhver udskiftning eller reparation af bil efter et sammenstød eller en ulykke. Anvendelse af en fradragsberettiget afhænger anmodning af den forsikrede. Dette er en ikke-obligatorisk dækning for en bilforsikring.
* Medical betaling dækning: Alle de medicinske udgifter som følge af fysiske skader i et overdækket ulykke inden for dækningen er leveret af denne. Normalt er dette betydet for de personer i bilen. Denne dækning bør anvendes med det samme. Dette hjælper i umiddelbar behandling af tilskadekomne personer, så de kan dæmpes fra at sagsøge driver.




* Motor Insurance Policy "A": Et af de afgørende bilforsikring politikker i Indien, som også er anerkendt som kun handle politik er kendt som motorkøretøjsforsikringsdirektiv Policy "A". Dette er vigtigt for alle bilejere som denne afskærmninger dem fra alle juridiske ansvar, mens de bruger deres bil. Dette dækker handle ansvar af den forsikrede bil, som er en uundværlig del af Motor Vehicles Act. Det er obligatorisk for alle bilejere, der skal dækkes mod loven Risks.
* Motor Insurance Policy "B": Denne bilforsikring er også kendt som samlet politik, der omfatter alle de opgaver af den forsikrede bil under indiske Motor Insurance Act.

0 comments: