Antikke bilforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:43 AM

Thursday, January 15, 2009

En væsentlig del af sikring af dine aktiver er at vælge den korrekte antikke bilforsikring. Der er nogle særlige aspekter vedrørende antikke bilforsikring. Nedenfor er givet nogle tips vedrørende din udvælgelse af den korrekte antikke bilforsikring:


* Brug af restriktioner: Prøv at være sikker på at din bilforsikring dækker alle krav med hensyn til praktisk anvendelse af din antikke bil. Forsikringen skal tjene dine krav, også selv om du kører din bil frem og tilbage i bil udstillinger eller parader. Og selv hvis du går til nogle shop eller markedet, vil din bilforsikring skal dække den slags brug også.
* Aftalte Værdi eller opgivne Værdi: En forskel kan der mellem en "Godkendt Værdi" og "udtalte Value" for din antikke bilforsikring. Gøre det til et punkt til at spørge din forsikring agent om selskabets definition af disse to begreber og også spørge til det bedre løsning for dig, for du vil være følelse irriteret, hvis du finde ud af, at du valgte den forkerte procedure for at fastsætte en værdi for din antik bil, efter bilulykke.
* Storage og parkering: Ifølge flere politikker din antikke bil, når de ikke bliver brugt, kan det være nødvendigt at blive holdt i et sikret garage. Nogle politikker også kan kræve, at din bil ikke kan holdes i alle åbne parkeringsplads. Spørg altid din forsikring agent for at angive dine begrænsninger af politikken.
* Driving Record: Selvom du har referat af ubetydelig trafik usurpations, du har ringe chancer for at få et antikt bilforsikring.


Hvis du ønsker at vælge den bedste og billigste politik for din antikke bilforsikring, det er disse faktorer, der skulle tages stilling:


* Survey markedet grundigt, før der vælger den rigtige politik
* Tjek alle de rabatter, der tilbydes af de forskellige bil forsikringsselskaber
* Prøv at forøge din fradragsberettiget som i sidste ende vil sænke din præmie
Hvis * du ikke køre din bil ofte, du kan gøre krav på et lavt kilometertal rabat
* Find ud af, om dit lån er ryddet
* Brug ikke din bil jævnligt

0 comments: