Bilforsikringer gruppe

Posted by Kate Sheen at 12:44 AM

Saturday, January 17, 2009

Bilforsikringer selskaber kategorisere biler for at give det rette niveau af bilforsikring og for denne hver bil er tilskrevet en bilforsikring gruppe nummerering mellem 1 og 20. Der er en lang række grupper inden for en bestemt model række og hver model kan grupperes med biler, der har lignende funktioner. En stor del af pengene er investeret i fordringer bilforsikring er opbrugt på at reparere biler. Vigtige elementer, som er bestemmende for bilforsikring gruppe omfatter priser på kroppen dele af biler og den tid, det tager for reparation af biler. De væsentlige faktorer til bestemmelse bilforsikring gruppe er som følger:


* Det sandsynlige omfang af skader på de enkelte modeller af biler og prisen på reservedele beslutter ratingen af bilforsikring gruppe. Karakter for lavere gruppe resultater fra mindre reparations-omkostninger.
* Hvis den tid, det tager for reparation er længere der er en sandsynlighed for en højere bilforsikring gruppe. Moderne biler med forskellige maling efterbehandling er også væsentlige faktorer til bestemmelse bilforsikring gruppe.
* Den nye bil omkostninger afgøre højere bilforsikring gruppe indgår i et enkelt udvalg af bilmodel.
* Adgang til de grundlæggende rammer for biler er også en vigtig faktor for bilforsikring gruppe på grund af deres nødvendighed for specifikke utilsigtet erstatning.
* High performance biler ofte i ulykker, som fremgår af data i bilen forsikringsselskaber.
* Sikkerhedsudstyr herunder alarmer og dør låsning systemer, som er fastgjort på bilen beslutningstagere, tjene til at reducere omkostningerne i forbindelse med påstande om bilforsikring.


Den nederste er bilforsikring gruppe, de mindre beløb, der skal betales for bilen forsikringspræmie. Der er i alt 20 grupper, gruppe 1 som den laveste gruppe 20 som den højeste. Par eksempel på bilforsikring gruppe er angivet nedenfor:


* Lavere Group: Renault Clio - grupper 3-7
* Middle gruppe: Ford Fiesta - gruppe 8
* Højere Group: BMW 3 - grupper 11 - 20
* Bedste gruppe: Ferrari - gruppe 20

0 comments: