Om Californien bilforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:40 AM

Tuesday, January 6, 2009

Såfremt du er borger i Californien og leder efter bilforsikring, er du nødt til at være bekendt med et par fakta om Californien bilforsikring herunder forsikring love, bilforsikring selskaber og bilforsikring anførselstegn.
1) Californien Bilforsikringer Love: Ifølge California state ret, du er økonomisk ansvarlig for Deres transaktioner, hvis du kører en bil i Californien. Bil føreren bør betale for personskader og skader på enhver person under driften af køretøjet. Ifølge Obligatoriske finansielle ansvar lov i Californien hver ejer og fører af en bil er økonomisk ansvarlige for deres aktiviteter.
I Californien den forfatningsmæssige begrænsninger af juridisk ansvar for forsikring er defineret af de følgende:
Legemsbeskadigelse: $ 15.000 for død eller tilskadekomst af en person eller en ulykke $ 30.000 for alle personer i en ulykke
Hærværk: $ 5000 for en enkelt ulykke Der er forskellige måder at opnå økonomisk ansvar. Normalt bilister vælger opfylder betingelserne for økonomisk ansvar ved at købe en bil ansvarsforsikring politik. Du skal være ansvarlig for at levere ansvarsforsikring for din egen bil. Det er ulovligt at drive køretøjer uden at opfylde de juridiske termer.
2) Kendt Californien bilforsikring selskaber:

* Stat Farm

* 21. århundrede Forsikring

* GEICO

* Geico Direct

* Progressive

* American Family forsikring

3) Gratis online bilforsikring citater for Californien bilforsikring udbydes af nogle hjemmesider:
Insure.com: På afslutningen af din online form de begynder at stemmer din profil med toppen selskaber og de kontakte dig, når du søger efter de bedste priser.

GEICO.com: Det er den 4. største private bil forsikringsselskab i USA. De giver også motorcykel forsikring.

NetQuote.com: De tilbyder dig satserne for fem toppen selskaber.

21st Century Forsikring: Dette selskab privat køretøj og paraply forsikring.

0 comments: