Direkte bilforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:41 AM

Saturday, January 10, 2009

Den bil du ejer er en af de mest værdifulde ting, som du har. Direkte bilforsikring beskytter dit dette aktiv for din. Det giver dig også en løsning til administration af skader forårsaget af ulykker, kapring og tyveri.
Du kan sikre din økonomiske soliditet i banken eller andre institutioner, der har hjulpet dig finansielt for at købe din bil. Når du kører din bil, du er den eneste person med ansvar for sikring af passagerer, fodgængere, offentlige og statsejede ejendomme, din bil og dig selv. Direkte bilforsikring hjælper dig med at leve op til disse forpligtelser. Det giver dig mulighed for at styre udgifterne til eventuelle kvæstelser og skader.
Du er nødt til at være økonomisk ansvarlige, som regeringen love. Direkte bilforsikring dækker dette erstatningsansvar i bedste måde. Nogle steder bilforsikring er en betingelse for registrering af din bil.
Du skal være forsikret for at bruge din egen bil. Direkte bilforsikring er forpligtet til at følge regeringens love sammen med brug af din bil. Direkte bilforsikring giver kaution til at passe dine ejendele og også forsikre Dem om, at du skal være økonomisk driftsikre for skade nogen i en ulykke. Direkte bilforsikring, på samme tid, kan du tænke over de ekstra godtgørelse af en Umbrella Politik harmonisering med dine investeringer og kravet om godtgørelse.
Folk, der bruger deres biler de mindst for høje brændstofpriser, kan gemme deres omkostninger ved direkte bilforsikring. En nylig undersøgelse har vist, at bilen løbere kan gemme op til 10% på bilforsikring satser, hvis de nedbringer den årlige kørsel. Jo dyrere bilen er, jo mere skal du betale for din bilforsikring. Din bil skal have en række sikkerhedsanordninger, der vil beskytte din bil fra tyve, optjener du rabatter på direkte bilforsikring.

0 comments: