Privat sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:02 AM

Saturday, February 28, 2009

En politik, sygesikring er et legitimt obligatorisk aftale mellem forsikringsselskabet og klienten. Den største forskel mellem livsforsikring og private sygeforsikringer er, at livsforsikring køber en forsikring for hele livet af de forsikrede ved en konstant værdi for præmie sammen med faciliteter for fornyelse, mens private sygeforsikringer købes hvert år med næsten ingen garanti for fornyelse, og i alle tilfælde af fornyelse, er der ingen garanti for stabiliteten i tarifforhoejelser.

I privat sygeforsikring, en fradragsberettiget herunder coinsurance er betalt af den politik-indehaver. Coinsurance betyder den tilstand, til deling af medicinske udgifter, hvis de overskrider den fradragsberettigede under sygesikring politik op til tabsgarantiaftaler af politikken. En form for sygesikring er receptpligtig medicin, som leveres af mange arbejdsgiver fordel planer. Disse receptpligtige narkotikaplaner tvinge folk til at foretage en ekstra indbetaling sammen med de udgifter dækkes af receptpligtige narkotikaplaner.

Privat sygesikring giver dig adgang til private sygehuse med større komfort end en publice hospital, flere muligheder for læger og sandsynligvis korte køer for nogle former for frivillig kirurgi.
Her er nogle valg for at vælge billige privat sygeforsikring:

* Køb af en politik med et overskud
* Køb en politik sammen med en coinsurance
* Køber et produkt med undtagelse af et par behandlinger
* Køb af en politik, der giver dækning for dig i et offentligt hospital


De mest almindelige begrænsninger og udelukkelser under private sygeforsikringer er:

* Kosmetisk kirurgi
* Heart og bypass-kirurgi
* Katarakt operation
* Obstetrik og Pædiatri relaterede opmærksomhed
* Udskiftninger af knæ, hofte og andre led
* Psykiatrisk behandling
* Psychotherapy



Omkostningerne ved privat sygeforsikring stiger dag for dag. De fremskridt i den medicinske videnskab og teknologi gør medicinske behandlinger dyrere. Som følge heraf er den gennemsnitlige alder for borgerne i disse lande er gradvist øges med kravet om mere medicinsk service for de ældre borgere.

Barn sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:01 AM

Friday, February 27, 2009

Et barn er det vigtigste i livet for forældrene. Forældre kan gøre alt for deres barn. Men de bliver hjælpeløs, når deres barn lider af nogen form for sygdom eller sygdom, og lægerne bliver deres eneste håb. Men i tilfælde af en alvorlig tilstand, det medicinske udgifter stige op til en højde, der ikke kan ydes af mange forældre. Hvis de er nødt til at indrømme deres barn på et hospital, det medicinske omkostninger for dem med at blive ganske høj. Dette kan føre til en alvorlig krise på et tidspunkt i undtagelsestilstand.

Så barnet sygesikring er den bedste mulighed for at omgå sådanne betingelser. Barn sygesikring er en slags forsikring, hvor alle de medicinske udgifter til den forsikrede er dækket for sygdom af den forsikrede for nogen af de omfattede grunde eller ulykker. Forsikringsgiveren i dette tilfælde kan være en offentlig organisation eller en privat virksomhed. De fleste af de forsikringsselskaber øjeblikket tilbyde barnet sygesikring.

En omfattende helbredsjournal formularen skal fyldes op med forældrene, inden de køber et barn sygesikring. De oplysninger der er nødvendige for at være kendt er den vægt eller andre fysiske detaljer sammen med de sidste spor af sygdomme af barnet. Den medicinske journaler anvendes til at påvise preexistent medicinske tilstande. Barnet sygesikring politik certifikatet er udstedt til kunden efter verifikation af alle de givne oplysninger fra forsikringsselskabet.

I Indien, forsikringsselskaberne ikke tilbyder alle former for dækning for børns sygeforsikring. Disse virksomheder har en prædefineret liste over sygdomme og sundhedsproblemer under deres politikker, der er afhængige meste om de typer forsikringsselskaber og politikker. De fleste af de forsikringsselskaber, der normalt ikke dækker enhver form for påstand inden for en fastsat periode fra datoen for påbegyndelsen af politik. Næsten alle forsikringsordninger dække udgifter til hospitalet regninger på grund af:

* Medicin
* Forlaenget sygdomme
* Injuries
* Strokes
* Hjerteanfald
* Moderskabsydelse omkostninger
* Tab af nogen del af kroppen i enhver ulykke



Man bør sætte sig ind i de fordele, begrænsninger og udelukkelser i henhold til børns sundhed forsikringer før opting for en. Enhver, der søger efter et barn sygeforsikring plan skal også vide om omfanget af den dækning. Normalt barn hede forsikringspolicer tilbyde dækning for diagnostiske omkostninger, medicinske behandlinger og boarding herunder værelse gebyrer, kirurgi og check-up omkostninger. Flere børns sundhed forsikringspolicer også give faste beløb af likvide midler til behandling af barnet ved at holde ham eller hende på hospitalet.

Midlertidig sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:01 AM

Thursday, February 26, 2009

Midlertidig sygesikring er en udmærket billig sygeforsikring plan bestod i midlertidig sygesikring. Det er udelukkende planlagt for folk, der ikke er forsikret under en sygeforsikring plan for tiden.

Midlertidig sygesikring forsvarer mod de katastrofale udgifter uventede medicinsk afgifter. Midlertidig sygesikring giver dækning for en lang række krav til varigheden af en til tolv måneder, ved at give udnyttelse af læger og hospitaler i dit eget valg. Du kan få din dækning inden for en enkelt dag i den periode kun en måned eller tre måneder ved at betale for det i en enkeltstående eller en række nemme månedlige afdrag.

Midlertidig sygesikring giver dækning for lægelige ydelser, laboratorietjenester, røntgenstråler, recepter, hospitalsophold, operationer, pleje bekvemmeligheder og rehabilitering. Midlertidig hede forsikring giver dækning for tiden mangler at give din familie og dig fred i sindet, som du vil have.

Midlertidig sygesikring er et godt alternativ for COBRA forsikring. Det er også et godt valg for personer, der skifter job, eller i strejke sammen med de ansatte, der venter for gruppen sygeforsikring dækning. Hvis du er en skole igangværende studerende eller en ny kandidat og en, der venter på sin permanente sygeforsikring planlægger at påbegynde, den bedste løsning for dig er midlertidig sygeforsikring plan. Midlertidig sygesikring ikke kan gøres brug af udnyttet som en mulighed for på lang sigt eller permanent sygeforsikring plan.

De personer, der ville være berettiget til midlertidig sygesikringsselskaber skal være:

* Krav om midlertidig sygesikring
* Sunde, aldersgrænsen være 15 dage til 64 år 11 måneder
* Børn, som er afhængige, om midlertidig sygeforsikring plan af sine forældre i den aldersgrænse på 20years. Aldersgrænsen skal være 24 år i tilfælde af en regelmæssig studerende
* Indvandrere bor i USA, der har Alien registration receipt card, Visa, Green Card eller andre identitet bevis.

Ulykke sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:00 AM

Wednesday, February 25, 2009

Forståelse sygesikring og dens dækning for din medicinske regnskaber er problematisk og nerve-wracking. Du kan blive omfattet af en HMO plan, en PPO planen eller en godtgørelse plan, der opfylder dine medicinske udgifter efter deres opståen. Det er virkelig problematisk at grip sygesikringen fordringer og hvis i hvert fald får du den for sent, de vil udvikle alvorlige økonomiske og juridiske problemer.

Det er lokke til at ignorere hele proceduren fra mødet den medicinske udgifter og forestille sig, at sygeforsikringsselskab sammen med læger er godt styre processerne. Men en kæmpe regning, afgifter, som du forsikring er "nægtet eller afvist", eller endog med optagelse af din læge, om nogle af de tjenester, som ikke er hjemlet i HMO plan, vil vække dig.

Du er den perfekte person til at forstå småfejl tidligere i nogen af de medicinske regninger vedrørende fordringer omkostninger eller udgifter til behandlinger. Du kan gå til en fordele rådgiver eller en advokat for din forståelse af anprisninger. Først og fremmest er du nødt til at vide, din dækning, hvis du ønsker at blive informeret om din sygesikring påstand. Erhverve en kopi af din sygesikring dækning og gå igennem det, opdager de forskellige dele.

Bliv familiarized med afsnit beskriver dine fordele og angivelse af varigheden af din dækning og de fordele, som du forventes at komme efter denne periode. Få at vide om en liste over de fordele, som indeholder oplysninger om de betalinger, som du og dit forsikringsselskab vil gøre, sammen med en liste over de selvrisikoen og co-betalinger. Også konstatere listen over sygesikringen dækning.

Kontroller også lister over de begrænsninger og udelukkelser, der betegner de lister over de ting, som ikke er dækket af din sygesikring planen. Nogle af de restriktioner der kan være på kosmetiske operationer, psykiske problemer eller preexistent betingelser.

Fordringer er indeholdt i to eller tre sider, som giver forklaring på arkivering nogen form for sygesikring påstand. Denne del giver dig oplysninger om, hvordan du sætte et andragende mod refutations.

Din konsultationer med dit forsikringsselskab henviser til forespørgsler om anprisninger vil blive støttet af læsningen af Deres politik. Din sygesikring påstand, afhænger af din type af planen. Sammen med dit forsikringsselskab planer vil du få en forklaring af ydelser. Analyser hvert EOB og i tilfælde af alt ikke "tilladt" fuldt ud, er behovet for en præcisering og også spørge din læge til at forsvare dig.

Væsentlig del af arbejdet for din sygesikring påstand forvaltes af HMO og lægen, som omfatter godkendelse af behandlingen. Bliv orienteret om din aktuelle helbredstilstand og de forskellige muligheder for behandling. Du bliver også nødt til at tale med din læge til en god forståelse for dit helbred forsikring påstand.

Student sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:00 AM

Tuesday, February 24, 2009

Student sygesikring er klar forudsætning for alle studerende. På trods af dette, mange studerende tilhører forskellige akademiske felter afhænger af studerende sundhedspleje klinikker af deres universiteter mere end opting for studerende sygesikring. Faktum er, at den studerende sundhedsklinikker ikke tilbyder studerende sundhed dækning.

Student sygesikring fordele og satser varierer meget blandt forskellige sygesikringsselskaber. For at vælge de rigtige forsikringsselskab skal du sammenligne forskellige forsikringsselskaber, planer og satser. Nedenfor er angivet nogle af de punkter, du skal være velinformerede om:

* Maksimal dækning
* Fradragsberettigede
* Udgifter til forskellige selvrisikoen
* Typer af dækningen
* Valg af læger
* Henstilling til en specialist
* Sygdom eller tilskadekomst under en rejse
* Krav om en forudgående godkendelse fra forsikringsselskabet forud for udnævnelsen med en læge
* Type af et elevcertifikat
* Type af patienten få dækning


Hvis du er studerende, skal du individuelt hold studerende sygesikring politik. Du sikkert ikke ønsker at være kleptomaniac i din ret kollegium. Dagligdags du er afsløret, at HIV, tuberkulose og andre smitsomme sygdomme. En studerende sundhedsklinik ledsageren ikke den rette person til at stole på for analysen af disse sygdomme. En studerende sygeforsikring plan er behov typisk for en underenhed praktikplads.

Professionel behandling af en praktiserende læge er ofte udbydes til studerende på en medicinsk kollegium. Desværre er dette ikke omfatter normalt fradragsberettigede, og du kan heller ikke afhængige af dem. Så selv om opting for studerende sygesikring kontrollere, om den fradragsberettigede er dækket eller ej. Hvis du ønsker at rejse til udlandet for dine studier, kan du vælge enten rejsesygeforsikring eller international sygesikring. Den bedste mulighed for en studerende rejser i udlandet er internationale studerende sygesikring.

Forskellige sygesikringsselskaber tjene de studerende. Desuden kollegium studerende sygesikring programmer findes i hver stat fra talrige sygesikringsselskaber. Du skal søge dækning og satser for de studerendes sundhed forsikringer, som er genstand for store forskelle på en række selskaber uden nogen fiasko.

Sygesikring dækning

Posted by Kate Sheen at 1:00 AM

Monday, February 23, 2009

Du bør forsøge at finde ud af denne form for sygesikring dækning, som er perfekt til dig og dine familiemedlemmer. At vælge den rigtige dækning er ganske betydelig, da den konstaterer lægerne, som du vil være i stand til at besøge, de udgifter, der skal betales af dig og de procedurer, som du skal følge for at få specifikke medicinske faciliteter. Så, for dette skal du være i stand til at forstå de forskellige muligheder, der tilbydes til dig.

PPOs eller Preferred Provider Organizations tilskud du besøge lægen om dine indstillinger, men hvis du besøger en læge, der ikke er medtaget i forsikrings selskabets netværk af læger, du sikkert nødt til at betale en masse. De har en fradragsberettiget som du har til udbetaling forud for deres betaling af din medicinske regninger. De øvrige betalinger også tilføje op til dine fradragsberettigede. Selv efter at betale den fradragsberettigede skal du stadig bidrage med en del af dig sygesikringsomkostninger i overensstemmelse med kravene i din sygesikring planen. De fleste af de forsikringsordninger dividere de samlede udgifter, så du kan dække omkring 20% af udgifterne, mens det forsikringsselskab, der betaler for de resterende 80% af de samlede omkostninger.

HMOs or Health Maintenance Organisations er langt bedre og billigere løsning for sygeforsikring dækning. Men du har til at give afkald på fleksibilitet for yderligere besparelser. Disse organisationer opererer langs med kun nogle få af de praktiserende læger, og du er nødt til at besøge disse praktikere, hvis du ønsker din medicinske udgifter, der er omfattet af din sygesikring. Du skal også vælge en generel læge fra det givne netværk af læger, sammen med denne. Du har brug for at kontakte denne læge i tilfælde af eventuelle sundhedsmæssige problem med din.

Denne læge vil da anbefale dig at besøge en anden specialist inden for de givne netværk af læger fra din HMO forud for anvendelsen af dit helbred forsikringsdækning.

Det er en positiv ting, at HMOs ikke tvinge dig til at udfylde eventuelle form involverer forsikringskrav af din. Desuden behøver du ikke at bekymre sig enten om at dele af din medicinske udgifter med forsikringsselskabet eller om din selvrisikoen. Alle disse krav er fraværende i de fleste af de HMOs. Flere sygesikring dækning fra HMOs ikke tvinge dig til at foretage yderligere udgifter. Du kan også gå for kortsigtet sygesikring, hvis du ikke er sikker på at vælge den rigtige form for sygesikring dækning.

Billige sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:59 AM

Sunday, February 22, 2009

De fleste mennesker ønsker billig sygeforsikring, men de kender ikke den måde at se på det. Hvis du har til at betale en lav forsikringspræmie, og du får den rigtige form for sygesikring i henhold til dine krav, ville det virkelig være en stor ting for dig. Men du skal betale for noget, for at nå det. Dette er meget relevant for godtgørelse planer. Det er en almindelig sygeforsikring plan, der forpligter dig til at opfylde de yderligere omkostninger sammen med specifikke selvrisikoen.

Katastrofal sygesikring planer kan også tilbyde billig sygeforsikring. Disse planer koncentrere sig om dækning, der vil kigge efter, at du i nogle tilfælde af alvorlige livstruende konsekvenser gerne en større ulykke eller sygdom. Normalt er disse planer ikke indeholder nogen form for forebyggende medicin. Mange mennesker, som kun sjældent besøger de læger, kan vælge en passende kombination af en medicinsk discount kortet med katastrofale sygesikring. Men du skal vide om begrænsninger i henhold til billig sygesikring planer, inden der går for nogen af disse planer.

En medicinsk discount kortet kan være nyttigt i konkurrence med andre former for sygeforsikring dækning. Det er noget, der vil hjælpe dig med at bevare et vist beløb eller en procentdel af det medicinske udgifter. Det vil også hjælpe dig med at holde en procentdel af din medicinske omkostninger for en slags katastrofale sår eller sygdom, men det vil koste dig en masse. Det er ikke et alternativ for kvalitets sygesikring.

Shopping og sammenligne sygesikring citater er den bedste måde at søge efter billige sygesikring. Lære om forskellige sundheds-forsikringer og modtage flere sygesikring prisstillelser vil hjælpe dig med at finde billig sygeforsikring.

Company sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:59 AM

Saturday, February 21, 2009

Company sygeforsikring er blandt de største ydelser til de ansatte. Hvert år mange penge er brugt på virksomheden sygesikring. HMOs (Health Maintenance Organisations), PPOs (Preferred Provider Organizations) og poss (Point Of Service) er de mest anerkendte former for selskaber sygesikring planer. Scenariet har ændret sig betydeligt i de seneste år. Den konventionelle godtgørelse planer er næsten forsvundne og senere klient-drevet sundhed planer har indledt for at dominere markedet.

Mest selskab sygesikring planer giver et enkelt valg, mens de planer, der udbydes af andre virksomheder med et stort antal medarbejdere give to eller flere valgmuligheder. Det er ganske svært at finde ud af hvilket selskab sygesikring er den bedste. Hvert år den præmie bliver genstand for ændring. Dine medarbejdere kan også skifte fra tid til anden. Så staten og centrale love kan også påvirke dækning af udgifter i uventede måder. Det kan tage lang tid for dig at gøre det rigtige beslutning, da det er meget afgørende for dig.

Først skal du se efter et dygtige forsikring agent for at købe en hvilken som helst type virksomhed sygesikring. Et forsikrings-agent sælger og behandler kontrakter fra flere sygesikring planer og virksomheder. I nogle stater er det nødvendiggjorde, at du køber selskab sygesikring gennem en agent, mens det i andre stater, kan du med det samme gå til forsikringsselskaber. Men at gå til en forsikringsagent er en klogere afgørelse i alle forhold.

Freelance mæglere, der arbejder for forskellige instanser, sælger de fleste af selskabets sygesikring. Disse forsikringer agenturer ofte beskæftiger sig med mange fordele, herunder liv, sundhed og tandlægespecialer forsikringer og udvikle rapport med forsikringsselskaber for at give dig bedre muligheder for selskabet sygesikring. De skal også løse problemerne for dine medarbejdere vedrørende fordringer og andre forsikringsselskaber relaterede emner.

Sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:58 AM

Friday, February 20, 2009

I sygesikring forsikringsselskabet gør betaling for udgifter til lægebehandling nogen form for sygdom af den forsikrede og for andre er omfattet årsager herunder ulykker. Enhver privat virksomhed eller offentlige organisation kan fungere som et forsikringsselskab. I 1694, er begrebet sygeforsikring blev foreslået af Hugh den Elder Chamberlain, familiemedlem til Peter Chamberlain. I de senere år af det nittende århundrede, sygeforsikring blev kendt som handicap forsikring, der dækker udgifter til de umiddelbare skader, som kan resultere i handicap.

Denne form fortsatte indtil begyndelsen af det tyvende århundrede i nogle af de juridiske myndigheder, hvori alle de love, der påvirker sygesikring tilkendegivet ulykkesforsikringer. En politik for sygeforsikring er en lovlig obligatorisk aftale mellem forsikringsselskabet og klienten. Den største forskel mellem livsforsikring og private sygeforsikringer er, at livsforsikring køber en forsikring for hele livet af de forsikrede på et invariable præmie charge sammen med toiletter for fornyelse, mens sygeforsikring købes hvert år med næsten ingen garanti for fornyelse og i alle tilfælde af fornyelse er der ingen garanti for stabiliteten i tarifforhoejelser.

Hvis du er studerende, skal du individuelt hold studerende sygesikring politik. Du sikkert ikke ønsker at være kleptomaniac i din ret kollegium. Dagligdags du er afsløret, at HIV, tuberkulose og andre smitsomme sygdomme. En studerende sundhedsklinik ledsageren ikke den rette person til at stole på for analysen af disse sygdomme. En studerende sygeforsikring plan er behov typisk for en underenhed praktikplads.

I sygesikring, en fradragsberettiget herunder coinsurance er betalt af den politik-indehaver. Coinsurance betyder den tilstand, til deling af medicinske udgifter, der overstiger den fradragsberettigede under sygesikring politik op til tabsgarantiaftaler af politikken. En form for sygesikring er receptpligtig medicin, som leveres af mange arbejdsgiver fordel planer. Disse receptpligtige narkotikaplaner tvinge folk til at foretage en ekstra indbetaling sammen med de udgifter dækkes af receptpligtig medicin

Gruppen sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:58 AM

Thursday, February 19, 2009

Gruppen sygesikring dækker udgifter til lægebehandling mange personer på et tidspunkt inden for en bestemt politik. Enhver kvalificeret deltager, er omfattet uanset alder eller fysiske tilstand. Gruppen sygesikring er perfekt til internationale medarbejdere, turister, studerende og missionærer. Nedenfor gennemgås de forskellige typer af gruppe sygeforsikring:


* Major sygesikring: Oftest dette anvendes til længere perioder med dækning herunder omfattende større medicinsk bosættelser ligner den medicinske fordele i nationale medicinske planer i USA. Medicinsk behandling er tilgængelig på valget af den forsikrede eller i en medicinsk nødsituation tilfælde transportfaciliteter til nærmeste lægelige ydelser er omfattet. Normalt permanent tredjelandsstatsborgere Lokale Statsborgere og missionær grupper er bedst matchede for Større sygesikring under gruppe sygesikring.
* Travel sygesikring: Travel sygesikring er normalt anvendes til kortere perioder med dækning på tidspunktet for den manglende anvendelse af omfattende større medicinsk paybacks herunder psykiske, nerve-, barsels-og forebyggende lønningerne. Dækning for den tilladte behandling er begrænset til beliggenheden af den forsikrede. Transportfaciliteter til nærmeste lægelige ydelser er dækket i tilfælde af akut lægehjælp


For få tilbud til sammenligning Visitor Travel sygesikring under gruppe sygesikring planer følgende spørgsmål er nødvendige for at blive besvaret:

* Age of den besøgende eller rejsechecks
* Age of ægtefællen til den rejsende og nødvendighed dækning for ægtefællen
* Antal / s af pårørende under 18 år har behov for dækning
* Alder / s af pårørende under 18 år
* Dækningen grænse for det medicinske omkostninger under gruppe sygesikring



* Fradragsberettigede for gruppe sygesikring
* Dækning datoer
* Hjemlandstilsynet af besøgende eller rejsechecks
* Navnet på det eller de lande, for kravet om dækning
* Postadresse
* Fast adresse på den besøgende eller rejsechecks

Kort sigt sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:57 AM

Wednesday, February 18, 2009

Kort sigt sygesikring er et bedre valg af sygeforsikring for dem, der vil blive uforsikrede for en kort periode. Kort sigt sygesikring garantier er vedvarende dækning, selv om der ikke er en varig løsning på ethvert organ, sundhed pågældende krav.

Kort sigt sygesikring planer er beregnet til at dække dig for lidt tid, normalt fra 1-6 måneder. Nogle forsikringsselskaber forlænge deres dækning op til et år. Kort sigt sygesikring er enestående for dem, der er fanget "mellem" planer. Det kan være tilfældet for et kollegium studerende, der er ikke mere omfattet af den politik, hans eller hendes forældre og endnu ikke har et job, herunder sådanne optioner. Ingen dækning betyder bedrift op nødvendige foranstaltninger eller invitere omkostningskrævende medicinsk regnskaber. Så en kortsigtet sygesikring ville yde dækning till ett opnår en langsigtet dækning fra hans eller hendes arbejdsgiver eller via en privat forsikring planen.

Dit helbred skal være i en god tilstand, og du skal være under 65 år for at være berettiget til kort tem sygesikring. Nogle forsikringsselskaber udvide deres dækning til pårørende under 19 år. Få planer udvides til pårørende under 25 år, der er regelmæssig studerende.

Generelt kort sigt sygesikring omfatter ikke dækning for preexistent betingelser. Definitionen af preexistent betingelse er forskellige i forskellige stater, men den mest almindelige betegnelse er, at det er en sygdom eller sundhedsproblem i Deres, som blev påvist i de seneste 3 eller 5 år.

Kort sigt sygesikring udtræder efter en begrænset periode. Kort sigt sygesikring planer normalt er ikke-vedvarende. Så du er nødt til at se for langsigtet sygesikring dækning. De fleste af de forsikringsselskaber, der tilbyder kort sigt sygesikring give langsigtet sygesikringsselskaber også. Du bør tænke over opting for individuelle sygesikring mere end skud sigt sygesikring, hvis du forventer, at du har behov for sygesikring for mere end seks måneder.

Du kan invitere nogle medicinske udgifter, som vil blive besluttet, om størrelsen af den fradragsberettigede du er valgt i Deres politik. Så vælger lave fradragsberettigede på trods af de høje præmier. Få politikker ikke dække udgifter til andre ting, som Den recepter og det fulde beløb af din medicinske omkostninger. Så du skal forhøre sig om størrelsen af dine udgifter, der vil blive omfattet af Deres politik, forud for dit valg af en kortsigtet sygesikring politik.

Sygeforsikring plan

Posted by Kate Sheen at 12:57 AM

Tuesday, February 17, 2009

Valg af en sygeforsikring plan er ikke en let opgave nu-en-dage. Nr. sygeforsikring plan er der, der er bedst, selv om nogle planer er ingen tvivl bedre end mange andre sygesikring planer opfylde behovene for dig og din familie. Planerne varierer efter hvor mange penge der skal betales, og de typer af tjenester, som du får. Der er ingen plan, der dækker alle dine lægeudgifter, men nogle sygesikring planer endeligt tilbyde mere dækning end andre planer.

De fleste af planerne har løsninger til droppe unødvendige udnyttelse af sundhedsvæsenet og sænke sundhedspleje udgifter. Således kan du få det beløb til at udvise omhu, som du har brug for. Planer ændrer hvert år, og du er nødt til at sammenligne hvert sygeforsikring plan grundigt før du vælger en bestemt plan. Hvis du benytter sygesikring fra din arbejdsgiver, bør du spørge, om de forskellige former for dækning i henhold til din sygesikring planen.

Sygesikring planer er generelt beskrives som godtgørelse og forvaltes pleje. Disse planer varierer i forskellige vigtige aspekter, herunder udvælgelse af forsikringsselskaber, det beløb, du har til at betale, og tilstanden for betaling. Men hver sygesikring planen forpligter dig til at betale en grundlæggende præmie, og der er andre udgifter også afhængig af typen af pensionsordning. Der er en grundlæggende forskel mellem godtgørelse og forvaltes pleje planer.

Generelt godtgørelse planer give dig en større mulighed for læger, hospitaler og andre sundheds-bidragydere end de forvaltes pleje planer. Skadesløsholdelse planer bidrage med deres del af pengene efter modtagelsen af medicinske regninger. Administreret pleje planer har aftaler med bestemte læger, hospitaler og helath pleje leverandørerne for forudsat sundhedsydelser til dem, som er dækket af den forvaltes pleje planer til en lavere pris. At være præcis, hvis du ønsker et bredere udvalg af læger, skal du gå om erstatning planer, og hvis du skal bruge mindre og undgå længere processer af formaliteter, gå en forvaltes pleje planen.

Individuelle sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:56 AM

Monday, February 16, 2009

Individuelle sygesikring er et vigtigt kriterium for din generelle sundhed og velvære. Normalt er sådanne mennesker, der ikke har sygeforsikring sandsynligvis ikke vil modtage den nødvendige medicinske støtte og opmærksomhed på det tidspunkt af deres behov.

Individuelle sygeforsikring kan findes i nogen af de to måder. Den mest almindelige måde for at opnå individuel sygeforsikring er fra en arbejdsgiver. De fleste af de arbejdsgivere tilbyder deklaratoriske medicinsk planer efter 3 til 6 måneder efter tiltrædelsen af de ansatte. En del af de udgifter, vil blive trukket automatisk fra din løn, og den væsentligste del af de samlede udgifter er dækket af din arbejdsgiver.

Den anden vej for at købe individuel sygesikring er at vælge en privat plan. Du kan vælge en plan i henhold til dit budget og krav ved at kontakte et ubegrænset antal sygesikringsselskaber. Mange af disse forsikringsselskaber også tilbyde gratis kurser for sygeforsikring for din bekvemmelighed. Ved at gøre brug af disse gratis tilbud, kan du nemt sammenligne tilbud, tjenester, præmier og selvrisikoen fra forskellige forsikringsselskaber. Men overveje nogle af de punkter forud for enhver beslutningstagning.

Sørg for, at din nuværende læge er inkluderet i netværket af dit forsikringsselskab. De fleste af de forsikringsselskaber, der tvinger dig til at vælge en læge inden for deres netværk. Du skal holde sig til lægen, der indgår i nettet, hvis du ikke ønsker at ændre læger. Også gå til en rimelig fradragsberettigede. Fradragsberettigede, er det beløb, som du har til at bruge forud for begyndelsen af det medicinske omkostninger dækning. Betaler en høj fradragsberettiget betyder, at du selv bruger en større sum penge, du er din egen lomme på trods af at være i et godt helbred. Lav fradragsberettiget betyder, at din præmier vil blive højere. Også undgår at købe individuel sygesikring politik fra en privat virksomhed, der kan vise sig at være dyrt. Præmier for din preexistent helbredsjournal og familie forsikringsdækningen er højere end den normale.

Overkommelig sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:56 AM

Sunday, February 15, 2009

Udtrykket "Affordable sygeforsikring" er sjældent brugt nu-en-dage for de stigende leveomkostninger, som har ændret på de seneste par år. Men sygesikring er en uundgåelig løsning for ikke at betale høje medicinske regninger. Selv om overkommelige sygesikring ikke tilbyder de mest nødvendige omfattende dækning, det er helt sikkert indhentes for mange mennesker.

Uforsikrede folk nødt til at foretage større betalinger for deres medicinske hjælpemidler end den forsikrede personer. En mand, der havde hans cyste fjernet fra hans ryg, betalt ti gange det beløb, som hans forsikringsselskab skulle betale for han var nødt til at vente for hans sygesikring for dækker hans medicinske udgifter. Et af de hospitaler i Californien faktureret deres uforsikrede patienter fem gange mere end de faktiske tal for deres medicinske udgifter.

Dette skyldes, at forsikrings-selskaber, der arbejder i hemmelighed med sundhedspleje bidragydere. De arrangerer priser for læger og hospitaler herunder adskillige andre medicinske faciliteter og tilbud gevinst for alle undtagen de patienter. Det fremgår tydeligt af de begrænsninger for en patient, for ikke at vælge en læge uden et fast netværk af læger.

Det er helt afgørende at have en overkommelig sygeforsikring for de fleste af de alvorlige helbredsmæssige problemer. Men det er meget var at finde overkommelig sygesikring. Katastrofal Health Insurance er det eneste valg venstre for de fleste af de mennesker. Katastrofal Health Insurance er tilgængelig for de personer, der ikke har nogen tidligere helbredsjournal. Den primære fordel for katastrofale Health Insurance er lav månedlig tarifforhoejelser. Det er en af de former for økonomisk overkommelig sygesikring, som ikke har en stor dækning. Det omfatter ikke rutinemæssige eller forebyggende medicin. Katastrofal sygeforsikringsmyndighed omfatter den recepter også. Denne form for økonomisk overkommelig sygesikring er bestemt for de dækker hospitalet regninger til større operationer og selv denne har restriktioner. Men denne kategori af overkommelig sygesikring er bedre end ingen sygeforsikring overhovedet.

Familie sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:56 AM

Saturday, February 14, 2009

Familie sygeforsikring, der er overkommelig er et af de mest ønskede ting for os. Men det er ikke altid let at finde billige og værdifulde familie sygesikring. Den mest rimelige måde at vælge familien sygeforsikring leveres af arbejdsgiverne som arbejdsgiver og medarbejder både deler dækning udgifter sænke priserne for de præmier for din familie. For at dette naturligvis er du nødt til at gå gennem nogle begrænsninger, som de fleste af de arbejdsgivere foreslå kun få har planer om at vælge fra.

Du kan også købe familie sygeforsikring plan om din egen. Den præmie, omkostninger, kan være mere, men du vil være forsynet med mulighed for at vælge et antal læger i vores valg langs med at vælge din personlige fradragsberettigede. Du bør være forsigtig nok til at vælge billige familie sygesikring. Nogle familie sygesikring planer foreslå lavere selvrisikoen og præmier, som ikke er umiddelbar medicinsk krav som forebyggende medicin.

Den består af årlige visninger, vaccinationer og regelmæssige check-ups, der er beregnet til at opdage tidlige symptomer på sygdomme som kræft, og også kontrol af sygdomme fra voksende, ligesom polio og mæslinger. Læger ofte anbefale forebyggende medicin, selv om de fleste af familien sygesikring planer ikke dækker disse. Så analysere forsigtigt sygesikringen planer om de former for forebyggende medicin kræves af din familie til at garantere dig for valget af disse forebyggende foranstaltninger.

Receptpligtige dækning er en anden sag at overveje, før opting for familien sygesikring planer. De fleste af de forsikringsordninger ikke betale for ordinationsmængden. De forsikringsselskaber, som dækning af recepter tvinge dig til at betale et ekstra beløb for hver recept. Men disse supplerende betalinger er betydeligt mindre. Så det er en bedre løsning for at finde et forsikringsselskab, der tilbyder recept dækning.

For at købe en privat familie sygeforsikring bør du søge på et parti. Forskellige forsikringsselskaber ønsker at tilbyde sygeforsikringer satser i henhold til dine krav. Disse sygeforsikringer satser gør dit job at sammenligne forsikringsordninger en smule nemmere.

Rejsesygeforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:54 AM

Friday, February 13, 2009

Travelers er forsynet med rejsesygeforsikring for lang tid. Forskellige forsikringsselskaber har forskellige rejsesygeforsikring ordninger. De to omfattende klassifikationer af rejsesygeforsikring er Fast Fordele Planer og omfattende planer


* Fast Fordele Planer: Den faste Benefit Plans er kendetegnet ved flere grænser til gavn for alle typer omfattet medicinsk udbetalinger. Disse begrænsninger normalt ikke svarer til den politiske grænse. Normalt du er nødvendiggjort at udbetale en fradragsberettiget i første omgang for hver skade eller sygdom, og den politik, så kompenserer for de resterende udgifter. De ekstra beløb for det medicinske udgifter der skal betales af dig. Du kan vælge at gå til en læge eller sygehus af din indstilling. De tilgængelige refusioner er relativt begrænset for de faste Fordele Planer sidestilles med, at af de omfattende planer.
* Omfattende planer: Generelt omfattende planer ikke tilbyder fordel grænser, der er etableret på de kategorier af medicinsk udbetalinger. Fordele for den medicinske disbursals, der er omfattet af en rejsesygeforsikring politik normalt nå op til de politiske grænse i de omfattende planer. Du kan få oplysninger for hver politik er nævnt i politik brochure. Normalt de omfattende planer tyder eller tvinge dig til at kontakte læger og hospitaler i netværket. Dette hjælper dig med at reducere coassurance samlede og medicinsk regningen bragt ud på en økonomisk pris. Præmien er højere for omfattende planer, men at præsentere bedre ydelser end Fast Fordele Planer.


Forud for valget af rejsesygeforsikring planer, er du nødt til at følge og reflektere over nogle ting:

* Type af planen: Fast Benefit Planer eller omfattende planer
* Type, der tilbyder maksimal dækning: "Per Incident" eller "Plan Life"
* Type af fradragsberettigede: "Per Incident" eller "Plan Life"



* Den første periode af politik, der er den korteste: Forskellige rejsesygeforsikring politikker tvinge dig til at købe en bestemt mindste varighed af tid til at indlede de politiske
*. De karakteristiske træk ved fornyelse: Tænk på en plan, der bekræfter, hvis du ikke er sikker på din date på retur.
*. Godt netværk af hospitaler i dit lokalsamfund: Både planer bruge et eksklusivt netværk af læger og hospitaler, så de er placeret på en tæt på dit lokalområde.

Lavpris sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:55 AM

Thursday, February 12, 2009

Uanset om du er en Hjemmegående søger efter dine børn, en bachelor eller en studerende, skal du have en sygeforsikring. Sygesikring er påkrævet for at gemme din familie fra store finansielle krise i en nødsituation, når omgående og pebret lægehjælp er ønskede. Normalt er de fleste af de folk søger efter en billig sygeforsikring, der vil sikre en værdig lægehjælp under en krise periode Pasning af dit budget samtidigt.

Mange af de ansatte i de fleste af de udviklede lande har sygesikring finansieres af arbejdsgiveren eller kan ægtefællens arbejdsgiver. Hele eller en del af præmien er betalt af arbejdsgiveren i dette tilfælde i gruppe forsikring, således at blive et godt valg af lave omkostninger sygesikring. Men små forretningsfolk er i stand til at yde sygeforsikring til deres ansatte. Medlemskab af arbejdskraft union eller andre certificeret tilhørsforhold er en bedre løsning for disse ansatte at få billig sygeforsikring.

"COBRA" eller Konsoliderede Omnibus Budget Forening Act fra 1985 er et andet alternativ til en lav pris sygesikring. Det vil give dig mulighed for at få billig sygesikring for mindst et og et halvt år. Sygesikringen politikker, i henhold til denne handling, tilbyde dækning for de personer, som var omfattet af koncernens politik for deres ægtefæller, men i øjeblikket er fraskilt eller enke / enkemand. Denne retsakt gælder også betydet for skolens elever.

Mens hun leder efter en billig sygeforsikring plan, vil du komme på tværs af begreber som Indemnity planer og HMO plan. Skadesløsholdelse planer er en af de konventionelle sygesikring politikker, der tilbyder du have frihed lægerne om dine indstillinger, også betegnet som point of service eller gebyr-for-service planer. Men disse tilbyder det højeste beløb af fleksibilitet sammen med det højeste beløb af præmien. Sundhedsorganisationer eller HMOs levere pakker til medicinske faciliteter. I henhold til planen for HMOs hver patient skal følge retning af en alment praktiserende læge, uden hvis samtykke, kan du ikke få yderligere behandling af en specialist, risikerer du ikke at få tilstrækkelig lægehjælp i henhold til dine krav. PPO eller Preferred Provider Organisationen har lignende funktioner i HMO plan, men giver flere valgmuligheder og fleksibilitet end en HMO plan. Rejser sygesikring er et klogt valg af en lav pris sygesikring.

Du kan gå til en lav pris sygeforsikring der matcher din medicinske fornødenheder sammen med De økonomiske betingelse fra de givne retningslinjer.

Tand-forsikring

Posted by Kate Sheen at 12:55 AM

Wednesday, February 11, 2009

Hvis du kan finde ud af det gode dental forsikring, kan du nyde godt af rabatter på dental forsikring, en simpel aftale procedure og du kan også vælge en god tandlæge. Dental forsikring bliver uundgåelig i vores dagligdag på grund af de stigende priser for at se den tandlæger. Rutinemæssig behandling kan være dyrt for. Det bliver endnu sværere for mange at søge efter en tandlæge, der vil behandle dem på den NHS. Du kan gøre krav for at kurere din tand-problemer med en tand-forsikring. Du kan vælge privat behandling eller endda gå gennem NHS. Du kan gå til ay tandlæge for din behandling.

Præmierne for dental forsikring ikke stiger med alderen. Normalt en har til at registrere tre-seks måneder tidligere ved anvendelse af tand-forsikring plan. Billige dental forsikring er en klog forebyggende foranstaltning for pleje dine tænder, hvor en betydelig del af dit udseende og sundhed. Rutinemæssig behandling, dental nødsituationer, dental skader og alvorlige tandproblemer er omfattet af private tand-forsikring. Dental forsikring er planlagt til udbetalinger i forbindelse med tandlægebehandling. En del af regnskaberne fra de hospitaler, tandlæger og leverandører af andre tandlægeydelser er betalt af tand-forsikring og dermed sikre folk fra økonomisk modgang forårsaget af uventede dental disbursals. Mange mennesker, som ikke har tand-forsikring, får det gennem deres selskab som en del af sygesikringen politik

Det er en klog tanke at have et godt matchede plan for at fjerne enhver forskel mellem de to politikker. Ved at tillade dig at udnytte fordelene ved væsentlige forebyggende foranstaltninger, de kan bevare dine kontanter. Den mest økonomiske dækning kan ikke leveres af en anerkendt dental forsikringspolice. Øjeblikket, diskonteret dental forsikring er godt accepteres.

Men det er meget vigtigt at få nok dækning under en dental forsikringspolice i henhold til dine krav, så du ikke behøver at betale ekstra beløb til unødvendige ting. Dental forsikringspolicer har begrænsninger også, herunder preexistent betingelser og årlige maksimale udgifter.

International rejsesygeforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:54 AM

Tuesday, February 10, 2009

International rejsesygeforsikring giver dækning for:

* Emergency medicinske udgifter
* Emergency medicinsk evakuering
* Trip afbrydelse
* Trip aflysning
* Hjemtransport af afdøde
* Utilsigtet død


Sammen med disse, forskellige dækning udbydes til internationale rejser. Flere offentlige og private organisationer protegere nationale sygesikring planer, der giver enestående dækning. Men de er ikke ment til at tilbyde en omfattende dækning af internationale ture. Mange indenlandske forsikringsselskaber heller ikke give internationale rejsesygeforsikring. Der udfører international rejsesygeforsikring har en meget begrænset dækning sammen med en høj co-assurance-og fradragsberettigede. Normalt er de ikke udstyret eller kvalificeret til håndtering af internationale konvertere valuta, internationale sprog, tidszone variationer, internationale krav tilsyn og generelt ikke dække nødevakuering, hjemtransport af afdøde og nødhjælp reunion. De fleste af de amerikanske sundhedsmyndigheder forsikringsselskaberne ikke give internationale rejsesygeforsikring.

Så før din afrejse, forsøge at få oplysninger om de særlige fordele og mangel på ydelserne fra din nuværende sundhed forsikringsselskab om rejser i udlandet. Flere sygesikring giver lidt sygesikring for rejser uden for den region, der er omfattet. Nogle selskaber tilbyder ikke nogen sygesikring for rejser i udlandet.

Du kan forsigtigt analysere forsikringspolice af din udlejer, du skal til at vælge, for at kende den mængde af internationale rejsesygeforsikring. Udlejnings-og homeowner's politikker ofte har store fradragsberettigede for tabt eller stjålet ejendele. Dækning via bestemte kreditkort er begrænset til flyvning ulykke, hændelig død, udlejningsbil skade, og opsplitningen i løbet af turen. De udelukke rejse medicinsk udbetalinger, tur afbrydelse og nødevakuering.

International rejsesygeforsikring virksomheder fokusere på krogene konkret international rejse medicinsk forsikringer til at tilbyde ekstraordinære dækning for rejser i udlandet. Sikringsplaner for rejsende også levere runde-the-clock akut støtte på forskellige sprog. Generelt er det lykkes dem at hjælpe dig for at få retshjælp, ordineret medicin, umiddelbare kontanter og andre relaterede ting.

International rejsesygeforsikring kan købes før eller efter udtræden for din rejse. Du kan også købe internationale rejsesygeforsikring for enhver ven eller slægtning.

Rejse-sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:53 AM

Monday, February 9, 2009

Du sikkert ikke visualisere af dig selv eller dine familiemedlemmer bliver syge eller tilskadekomne, mens der nyder din drøm tur. Nr. organ elsker at tænke på negative ting, der kan forekomme under rejser. Men det er rigtigt, at når du er ude at rejse risikovillig er involveret i det. Mange nationale sygeforsikringsselskaber ikke yde nok rejse-sygesikring. De også tilbyder ikke krævede medicinsk evakuering, der dækker transport transaktionsomkostningerne en kritisk såret eller syg person, og internationale tur annullering dækning. De utilstrækkelige eller fravær af rejse-sygesikring kan gøre en situation værre.

Alle rejsende bør betragte købe rejser sygeforsikring før rejser til ethvert sted langt eller kort, som rejser sygeforsikring minimerer den økonomiske risiko for uforudsete ulykker og kriser. Du kan få akut tandlæge-og medicinske fordele, beskyttelse mod rejse ulykker, skade eller tyveri af bagage, fordele for tab, medicinsk nødevakuering og godtgørelse for rejse annullering og turen forstyrrelse.

Der er forskellige kategorier af rejse-sygesikring, som omfatter:

* Medical udbetalinger
* Preexistent betingelser
* Nødevakuering
* Hjemtransport af afdøde
* Flight ulykke
* Trip aflysning
* Trip afbrydelse
* Trip forsinkelse
* Mistet bagage
* Terrorisme


Flere selskaber giver forskellige satser for tilsvarende rejse-sygesikring politikker. Så altid sammenligne de forskellige satser, der tilbydes af forskellige virksomheder for rejse-sygesikring dækning. Læs om rejse-sygesikring politikker, som disse virksomheder for at sikre, at alle dækning typer er inkluderet i de politikker, der tilbydes. Før de beslutter noget, diskutere med dine venner og familiemedlemmer om ethvert forsikringsselskab, som du og de både kender og søge oplysning om de tjenester, som de har brug for fra det assurandøren. Også kontrollere forsikringsselskabet's forbruger service rangordning og skattemæssige status på brugerens websteder. Vælg en sådan forsikringsgiver, og som du kan stole uden at bekymre dig.

Sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:53 AM

Sunday, February 8, 2009

I sygeforsikring det assurandøren får betaling for det medicinske udgifter til sygedagpenge af forsikrede, for de dækkede årsager herunder ulykker. Enhver privat virksomhed eller regeringen organisationen kan spille den rolle, som et forsikringsselskab. I 1694, begrebet sygeforsikring blev foreslået af Hugh den Ældre Chamberlain. Tidligere, sygeforsikring blev oprindeligt kendt som handicap forsikring, der dækker udgifter til umiddelbar personskader eneste, der kunne resultere i handicap i de senere år af det nittende århundrede. Denne form fortsatte indtil begyndelsen af det tyvende århundrede i nogle af de juridiske myndigheder.

I perioden fra midten til slutningen af det tyvende århundrede nuværende sygesikringsordning gradvist udviklet sig fra veletablerede ulykkesforsikringer. Øjeblikket mange omfattende privat sygeforsikring programmer omfatter ansvaret for regelmæssig, forebyggende og akut lægebehandling og næsten alle receptpligtig medicin. En politik til sygeforsikring er en lovlig obligatorisk aftale mellem forsikringsselskabet og kunden. Den største forskel mellem livsforsikring og private sygeforsikringer er, at livsforsikringen, der køber en forsikring for hele livet af den forsikrede på en uforanderlig præmie afgift sammen med toiletter for fornyelse, mens sygeforsikring er købt hvert år med næsten ingen garanti for fornyelse og i alle tilfælde af fornyelse er der ingen garanti for stabiliteten i tarifferne.

En politik til sygeforsikring er en lovlig obligatorisk aftale mellem forsikringsselskabet og kunden. Den største forskel mellem livsforsikring og private sygeforsikringer er, at livsforsikringen, der køber en forsikring for hele livet af den forsikrede på en uforanderlig præmie afgift sammen med toiletter for fornyelse, mens sygeforsikring er købt hvert år med næsten ingen garanti for fornyelse og i alle tilfælde af fornyelse er der ingen garanti for stabiliteten i tarifferne.

Variabel livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:53 AM

Saturday, February 7, 2009

Livsforsikring er en uundværlig del af vores liv i dag primært på grund af den voksende risiko for usikkerhed om fremtiden. Vi har altid bange for at den konsekvens, der vil følge vores død - uanset om vores familie vil modtage nogen form for finansiel bistand til at leve deres daglige liv. Men når vi tænker på at købe et livsforsikringsselskab, vi opdager der er flere former for dem at vælge imellem. Variabel Livsforsikring er en af disse former for Livsforsikring. Et derivat af Whole Life og Universal Life Insurance, Variabel Livsforsikring har nogle ligheder med hver af dem samtidig ligger unik i sin fordele og visse funktioner.

Det er en permanent som Whole Life Insurance og fleksible som Universal Life Insurance og som både af dem, akkumuleres kontanter som kontant værdi fra din præmier, som du kan få adgang til og kan tage lån mod. Men den mest markante træk ved Variabel Livsforsikring ligger i dets gavn for dig mulighed for at investere dine kontante værdi i forskellige investeringer, politikker og det er det, giver det navnet "Variabel '.
Hvis du er rige nok, og vide, at du vil leve længe, så den bedste løsning vil være at få dig selv en variabel Livsforsikring politik. Fordelene høstes ud af det er der mange, men ganske ofte bliver dyrere. Da politik gælder akkumulering plan, den præmie, der betales af dig vil være ganske højere end andre livsforsikringer. Men du kan få denne forsikring giver dig død og pensionsydelser for hele dit liv ofte strækker sig til 100 år.

I løbet af denne valgperiode, kan du beslutte, hvilket beløb du vil betale med din præmie og også beslutte det på de områder, hvor du ønsker at investere dine kontante værdier, som omfatter equity fond, pengemarkedsfond, obligationer fond m.fl. nævnt i selve politikken . Den skattefri investeringsafkast er brugt til at betale som præmier og dermed er du nødt til at betale mindre i lommen, så længe investeringsafkast er høj nok. Men hvis den kontante værdi falder ud over et vist niveau, så du kan blive nødt til at betale mere præmiens størrelse.

Metropolitan Life Insurance

Posted by Kate Sheen at 12:52 AM

Friday, February 6, 2009

Metropolitan Life Insurance eller MetLife er den største Insurance Company i USA, som blev grundlagt i år 1868. Med bygninger, der tilhører Metropolitan Life Insurance spredt over hele landet, er det betragtes som den mest troværdige og pålidelige selskab bakkes op af meget tilfredse, faglærte medarbejdere og en enorm finansiel styrke. Metropolitan Life Insurance opgave at udrydde frygten for »hvis« eller uforudsigelighed fra livet for almindelige mennesker, ved at give dem garantier for at yde finansiel bistand, når tidspunktet for 'hvis' ankommer.

Holde dette på tankerne, er virksomheden vokset til i styrke med det formål at bistå og helbredelse samfundet og menneskeheden i en eller den anden måde. Virksomheden ikke kun ser frem til mere succes og eminence i fremtiden, men også frivilligt arrangerer talrige kampagner for at gøre noget godt for samfundet og individet. Denne unikke troede, har hjulpet virksomheden vinde tillid i befolkningen, bygning evig forbindelse med kunder. Vide mere om Metropolitan Life Insurance Company,
Metropolitan Life Insurance ser efter de behov og krav i alle enkeltpersoner og dermed udvider lang række ydelser og produkter for dig at vælge imellem - en, der passer til dine kriterier. Selskabet tror på at være tro mod sine løfter og dermed hvis du køber en forsikring med MetLife, du er sikker på at modtage en masse i tidens løb. Produkterne er primært tiltænkt de personer, og hvis du er lidt tvivlsomt, om de produkter og deres fordele, så kan du enten tage bistand fra din personlige finansiel rådgiver eller ved at kontakte Consultants af Metropolitan Life Insurance Company, der giver dig værdifuld vejledning.

De produkter og forsikringer i selskabet dækker mange områder, der omfatter livsforsikring af alle typer skal det Term eller permanent, Dental Forsikrings-og tandlægebehandling, langvarig pleje og forsikringsvirksomhed, Pet Insurance, Home Tilsynsudvalg for Forsikrings-, Auto og Boat Forsikring, pension Planlægning og Investering og opsparinger, bankvirksomhed og finansielle tjenesteydelser og Bistand, handicap Indkomst og meget mere.

Gruppen livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:52 AM

Thursday, February 5, 2009

Livsforsikringer, der findes forskellige typer møde forskellige kriterier og krav, herunder Term Life, Whole Life og Universal Life blandt de vigtigste. Men på en nærmere undersøgelse, vil du vide disse er for det meste individuelle forsikringer, som du har brug for at købe og kan vise sig at være helt en økonomisk byrde i det lange løb. Der er en større type Life Insurance, som er forholdsvis billigere, kaldet Gruppen Life Insurance, men dette er udelukkende leveres af din arbejdsgiver som en belønning eller til gavn for dit engagement i selskabet. I dette tilfælde er det arbejdsgiveren, der er ejer af den politik, og du er forsikret.
Forsikringsselskabet tager højde for en gruppe af ansatte som helhed, især dem, som arbejdsgiveren vælger, og sæt en forside og finansielle fordele for din familie om din død. Denne Livsforsikring også har det fordele og ulemper som alle andre. bliver du nødt til at betale visse beløb for at få den andel af forsikring. Hvis det frivillige, så du har mere vifte af ydelser og forsikring kan gøres for at give dækning for din ægtefælle og børn så godt. I begge tilfælde skal størrelsen af præmien er låst, så det hverken stiger eller falder med tiden.
En af de primære fordele, du får fra Gruppen Livsforsikring er, at præmien er væsentligt lav, så den ikke tager en vejafgift på din finansiering. Årsagen er, at virksomheden yder forsikringsnummer mener den generelle sundhed i gruppen, og da muligheden for at alle medlemmer af gruppen dør på én gang, er en fjern mulighed, frygten for at miste de penge, som selskabet er naturligvis minimal.
Arbejdsgiverne normalt give en gruppe Livsforsikring for en bestemt periode eller i det mindste for det tidspunkt, hvor du arbejder i virksomheden, efter hvilken politik bortfalder. Men i visse andre gange, at arbejdsgiveren giver også hele gruppen livsforsikring, når du kan få de fordele, selv efter at du forlader virksomheden. Den væsentligste ulempe ved denne gruppe Livsforsikring er, at i tilfælde af, at forsikring bortfalder, når du forlader virksomheden, og det var den eneste forsikring du har, og derefter få en ny forsikring for dig selv vil være meget vanskeligt og meget dyrt som dit helbred betingelser kan få værre inden da. Men hvis gruppen Livsforsikring er et supplement til din eksisterende forsikring, så de fordele høstes ud af det vil være af stor værdi for dig.

Køb hele tidsbegrænset livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:51 AM

Wednesday, February 4, 2009

I denne tid af uforudsigelighed og usikkerhed, det er altid tilrådeligt at købe et livsforsikringsselskab, der kan give din støttemodtageren eller familiens økonomiske sikkerhed og bistand efter din død og andre uforudsete hændelser og begivenheder. Men har du været spekulerede på, som kunne være den bedste Livsforsikring politik for dig? At få svaret, er det meget vigtigt at vide, om de grundlæggende forskelle mellem de to mest foretrukne livsforsikringer, - Hele tidsbegrænset livsforsikring eller Whole Life og tidsbegrænset livsforsikring.
Udvælgelsesprocessen af en af disse to typer afhænger helt af din skøn med hensyn til dine krav, behov og økonomiske styrke vil være afgørende for en du vil foretrække for dig selv. Hel og tidsbegrænset livsforsikring variere fra hinanden i de ydelser, de tilbyder, udgifter til præmier og holdbarheden af de politikker. Selv om det er bedst at rådføre sig med en finansiel rådgiver eller Counselor, før de køber en forsikring, bør du også har viden om det, selv.
Term Life Insurance giver dig kun en død fordel, at der er, vil det give din modtageren finansielle bistand på din død inden for de sigt eller fastsat periode af den politik, som du har aftalt. Dette udtryk kan variere fra en-tredive år, og hvis din død ikke forekommer inden for dette tidsrum, så vil du ikke modtage nogen penge i slutningen af udtrykket. Derfor vil du enten nødt til at forny den politiske eller købe en ny en eller konvertere det til fast politik at give dig dækning for livet, ved en højere sats, som derefter dit liv vil være på rivejern risiko.
Hvis du have en økonomisk begrænsning, så ville det være den bedste politik til at vælge, som den præmie, der betales hver måned vil være væsentligt mindre og ganske overkommelig.

I modsætning til Term Life, Whole Life Insurance giver dig en bredere vifte af ydelser, men på et højere omkostninger, hvilket gør denne politik dyrere. Whole Life er et permanent Livsforsikring, der ikke blot giver dig død fordele, men giver dig en afskedigelse / investeringsplan, hvori selskabet akkumuleres kontanter fra den præmie, du betaler, som du vil modtage på din pension. Men dette nødvendiggør højere præmie beløb at forsikringspolicer dyrere. Men præmien beløb for hele dit liv er mere eller mindre samme, som ikke stiger som du bliver gamle, uanset om din helbredstilstand. Du kan endda trække penge mod kontant værdi akkumuleret i perioder med undtagelsestilstand. Derfor, hvis din finansielle situation er sund, og hvis du ved, du vil leve længe, så Whole Life Insurance vil altid være et bedre valg.

Beskyttende livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:51 AM

Tuesday, February 3, 2009

Beskyttende Livsforsikring er navnet på en fremtrædende Life Insurance Company i USA etableret i år 1907 og i dag er det en succesfuld 100-årige selskab. Med et stærkt fundament, og formålet er at tjene menneskeheden gennem netop speciale forsikring og investering produkter, virksomheden, lige siden sin stiftelse, der tager sigte på tre grundlæggende faktorer for succes - Visning Mennesker, vækst og kvalitet. Denne bestemmelse, der i årenes løb har taget Protective Life Insurance Company til de store højder i herlighed og succes og global anerkendelse.

Selskabet har modtaget høje ratings for dets forsikringsselskab finansielle styrke tilføjelse til den prestige. Virksomheden er også en del af Forsikring Marketplace Standards Association (IMSA), et foretagende, der arbejder med det formål at få ensartede selskab adfærdsmæssige normer. Med højt tempo og moderne liv bringe flere farer af usikkerhed i fremtiden, også i forbindelse med tab af penge eller tab af menneskeliv, bliver det mere og mere vigtigt at få dig et livsforsikringsselskab eller lægge planer for din finansielle besparelser for at sikre en bedre fremtid .

Beskyttende Life Insurance Company opgave at udvide til dig alle former for dækning og beskyttelse, herunder bistå dig i at lægge planer for din pensionsopsparing, så du får gavn af finansiel støtte, selv efter den primære indtægtskilde stopper. Beskyttende Life Insurance Company, med sine mange forsikringspolicer og enorme økonomiske styrke, er en af de mest pålidelige Insurance Company i landet. Blandt de dækning og forsikringer afgivet af selskabet, de mest betydningsfulde er Term og Faste livsforsikring, pensionsopsparing og livrenter, Asset Protection Produkter og services, herunder forhandleraftalen Service Skemaer Udvidede Service Contracts, GAP Dækning og Credit Life-og invalideforsikring.

Selskabet også hjælper dig i visse investeringer planer gennem sine investeringer produkter. Fordelene forlænges af selskabet til sine ansatte dække en vifte af områder af dit liv. Disse ydelser spænder fra Sundhed, økonomiske og personlige til Uddannelses-, wellness og fitness og skabe balance mellem arbejdsliv og Life fordele, som har tjent virksomheden prisen for Best Company for Working Families.

Discount livsforsikringspolicen

Posted by Kate Sheen at 12:51 AM

Monday, February 2, 2009

Det er altid en god ide at få en livsforsikringspolicen for at sikre økonomisk sikkerhed og bistand til de familiemedlemmer, hvis en uventet hændelse finder sted, som tager væk dit liv, efterlader din familie står prøvelser for at gøre enderne mødes. Purchasing Livsforsikring er en ting og betaler for det er noget helt andet som nogle politikker kan vise sig at være dyrere med tiden, hvis du ikke er forsigtig nok, samtidig med underskrivelsen af kontrakten.
Derfor er det altid tilrådeligt at redde så mange af de penge som muligt, så selvom du spare et par dollars du pengene skal komme til nogle mere brug i denne dag af høje udgifter. Hvis du ønsker at gemme vis mængde penge, blot vælge Discount Livsforsikring.

Mange virksomheder tilbyder Discount Livsforsikring om deres politik til at hjælpe dig råd til forsikring. Men holder dig velinformeret om rabat politikker, der sælges af disse selskaber er en vanskelig opgave og vil kræve meget af din tid og penge. At slippe af med dine problemer, der er faktisk en del online forsikring websteder, som giver dig citater af præmier og oplysninger om Discount livsforsikringer, i udveksling af visse oplysninger om nogle af deres spørgsmål om din personlige liv. Ud over dette er der også visse faktorer, du skal huske på, samtidig med at købe en Discount Livsforsikring.
Forud for køb af et livsforsikringsselskab, skal du gøre nogle forskningsarbejde ved dig selv på forsikringer, deres typer, fordele, som forskellige virksomheder, og samtidig få dig en nøjagtig vurdering af forsikrings-og dækning du har brug for gennem Life Insurance. Samtidig med at købe Livsforsikring sammenligne de forskellige satser for rabatter tilbydes af de forskellige selskaber, før du tager den endelige beslutning. Mange gange, du få rabat på tidsbegrænset livsforsikring.
Derfor vælger Discount tidsbegrænset livsforsikring med tilvejebringelse af fornyelse med tiden. Dette vil sikre, at din præmie ikke stiger, og også du vil ikke kræve at købe en ny politik og tilføjer, at de omkostningseffektive karakter af denne type politik. Bortset fra dette, kan du købe et livsforsikringsselskab i en ung alder, når du er sund, da dette vil give dig at visse rabatter eller deltage i livsforsikring plan af din arbejdsgiver. I dette tilfælde er forsikringsselskaber vil blive betragtet som en gruppe Forsikring politik og dermed vil du blive afgjort berettiget til at modtage en rabat.

Senior livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:50 AM

Sunday, February 1, 2009

Det er altid nødvendigt for dig at få forberedt, når du har nået en alder, når du ved, du har for mange år tilbage i din hånd. Hvis du er pensionist, og leder efter et livsforsikringsselskab politik, som vil give dig dækning ved dødsfald og andre uheld, som kan opstå i den kommende tid, så du er nødt til at afhænge finansielt om dine børn under Deres hårde tider, så du kan resten forsikre, at der er en hel del bestemmelser eksisterer for at hjælpe dig på dette tidspunkt af dit liv.
Mange gange, du ønsker at efterlade vis mængde penge til din familie eller din ægtefælle efter din død, og dette krav er opfyldt ved de forskellige Senior Livsforsikring politikker.

Men på din alder, ikke mange virksomheder vil have en politik for dig, da der er større chancer for dem at miste de penge, som du måske ikke lever for længe. Hvis du ønsker at vide præcis, hvilke selskaber yder Senior Livsforsikring og vide, hvad størrelsen af præmien ville passe dig de mest eller mængden af forsikring, skal du kigge for afhængigt af dit helbred betingelser, og derefter logge på de forskellige online forsikring websteder, der vil hjælpe du give den korrekte citat, som vil være gavnlig for dig.
Senior Livsforsikring kan erhverves i forskellige metoder, de mest effektive de nyindførte Universal Life Insurance (Term til 100). Ifølge denne type forsikring, nogen af jer selv over 60 år kan få en politik at give dækning for resten af dit liv eller i det mindste indtil en alder af 120, uanset om din helbredstilstand og alder. Men for at dette skal du være i stand til at betale de præmier, og fastsætte et mål beløb til dig efter din bekvemmelighed.
Bortset fra dette kan du også vælge Senior Livsforsikring forlig, der giver dig mulighed for at sælge din eksisterende forsikring politik til en tredjepart til en værdi større end det beløb, der vil blive udbetalt til dig af det selskab, som du købte den politik fra.

Dette er en fuldstændig juridisk transaktion, og ganske komplekse, hvilket kræver inddragelse af nogle af de andre mennesker såvel som licenseret finansielle rådgivere til at gøre dig bekendt med de snørklede af denne transaktion og et liv forliget mægler, der vil søge efter den bedste køber du . Der er ganske få virksomheder såvel som hjælper dig med at få Senior livsforsikringer, via deres eget selskab ordninger.